Voor snel en blijvend resultaat…

Adres
Lekstraat 145 Apeldoorn
Bel mij
+31 6 54 63 1969
Stuur mij een e-mail
info@hypnotherapieapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Voel je je overweldigt door de eisen van het moderne leven? Ben je constant gestrest, uitgeput en voel je je geleefd? Dan ben je niet alleen. Burn-out is een wijdverspreid fenomeen dat veel mensen treft, maar er is hoop. Met de juiste begeleiding en ondersteuning kun je herstellen van burn-out en een evenwichtiger, vervullend leven leiden.

Mijn burn-out coachingsprogramma ‘in drie stappen weer in je kracht’, is ontwikkelt om jou te helpen bij elke stap van je herstelproces. Ik begrijp dat iedereen uniek is en daarom bied ik coaching en begeleiding op maat.  Tenslotte gaat het om jou herstel en jouw welzijn. Dus lopen we het pad van herstel in jouw tempo.

20240301_124806

Wat gaan we doen?

Tijdens onze coaching sessies zul je leren omgaan met stress, we onderzoeken de oorzaken van jouw burn-out en de onderliggende oorzaken. Zo zorgen we ervoor dat jou dit nooit meer overkomt. We gaan samen aan het werk om gezonde grenzen te stellen, je assertiviteit te verbeteren en jij gaat leren beter voor jezelf te zorgen.

Één van de belangrijkste aspecten van mijn coaching programma is het aanleren van vaardigheden voor stressmanagement. Ik help je bij het ontwikkelen van effectieve technieken om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven. Samen vinden we de tools die bij jou passen.

Kom jij weer in je kracht ?

Daarnaast richten we ons op het herstellen van balans in jouw leven. Burn-out ontstaat vaak als gevolg van een onevenwichtige levensstijl, waarin werk, persoonlijke verplichtingen en zelfzorg uit balans zijn. Onze coaching zal je helpen bij het herontdekken van wat echt belangrijk voor je is en het vinden van manieren om meer evenwicht te brengen in jouw dagelijks leven. Door het stellen van doelen en het creëren van een gezonde routine, zul je in staat zijn om langdurige veranderingen aan te brengen die je helpen bij het voorkomen van toekomstige burn-out.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar herstel? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laten we samen werken aan het transformeren van jouw leven en het herwinnen van jouw vitaliteit en geluk.

20240301_130420


Burn-out hoeft niet het einde van de weg te zijn. Met mijn coaching maak jij een nieuw begin en creër jij het leven dat je liefhebt.

Chat openen
Hallo 👋
Ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen. Soms kan het even duren voordat ik reageer omdat ik met een cliënt bezig ben. Maar als jij je vraag stuurt reageer ik zo snel mogelijk