Voor snel en blijvend resultaat…

Adres
Lekstraat 145 Apeldoorn
Bel mij
+31 6 54 63 1969
Stuur mij een e-mail
info@hypnotherapieapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Je ziet of voelt dat er iets in je lijf niet lekker zit en jij er niet bij kan komen ook wel het ‘unheimisch gevoel’ genoemd. Het lijkt er op dat de oplossing buiten je bereik ligt. Waar je nu ook staat in je leven, mental coaching helpt je om de volgende stap in je leven te zetten en je volgende doel(en) te bereiken.

Of je ervaart een slechte periode op je werk en er stoort iets in jezelf en je komt er niet uit of vanaf. Je voelt dat je moeite hebt om bepaalde keuzes te maken.

Welke vraag jij ook hebt, ik ga er graag met je over in gesprek. Samen geven we handen en voeten aan jouw vraag.

 

Wat doen we precies tijdens de sessies?

Wat we precies doen tijdens de sessies verschilt per keer . De reden hiervan is dat jij leidend bent tijdens de gesprekken en jij dus ook per keer aangeeft wat er bij jou speelt. Vaak gaat dit over het thema waarmee jij bij mij gekomen bent. 

Als we dan aan de slag gaan kijken we ook wat er die sessie aansluit. Zo kunnen we kiezen voor coaching, ademhaling, gesprekken, massage of hypnotherapie.

 

Hoe is de begeleiding?

Een ander belangrijk aspect van coaching bij Hypnotherapie Apeldoorn is de ondersteuning en begeleiding die je ontvangt ook tussen de sessies in. Het kan eenzaam zijn om alleen te worstelen met je gedachten en emoties. Daarom bied ik je de mogelijkheid om ook tussen de sessies in contact op te nemen als het even niet lekker gaat. Zo sta je er nooit alleen voor. Ik ben er om je aan te moedigen, je uit te dagen en je te ondersteunen bij iedere stap. Samen zullen we obstakels overwinnen en successen vieren.


Dus, als je klaar bent om de volgende stap te zetten op weg naar een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven, waar wacht je dan nog op? Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan!

Chat openen
Hallo 👋
Ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen. Soms kan het even duren voordat ik reageer omdat ik met een cliënt bezig ben. Maar als jij je vraag stuurt reageer ik zo snel mogelijk