Voor snel en blijvend resultaat…

Adres
Lekstraat 145 Apeldoorn
Bel mij
+31 6 54 63 1969
Stuur mij een e-mail
info@hypnotherapieapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij hypnose wordt gebruikt om veranderingen in gedachten, gevoelens en gedrag te bevorderen. Tijdens een sessie word je in een diep ontspannen toestand gebracht, enigszins vergelijkbaar met dagdromen maar dan de diepere variant, waardoor jij je meer openstelt voor suggesties en positieve veranderingen.

Hypnotherapie Apeldoorn

Hoe werkt Hypnotherapie?

Tijdens een hypnotherapiesessie word je naar een diepe staat van ontspannen gebracht. Daarna de wordt er door middel van nieuwe suggesties gericht gewerkt met het probleem of vraag waarvoor jij bij mij komt. Jij blijft je volledig bewust van wat er gebeurd en in controle, maar je wordt meer ontvankelijk voor positieve veranderingen.

Wat behandelt het?

Hypnotherapie wordt ingezet om een breed scala aan problemen aan te pakken, zoals angst, stress, verslavingen, fobieën, slaapproblemen, chronische pijn, en meer. Het kan ook worden ingezet ter bevordering van zelfvertrouwen, prestatieverbetering en persoonlijke groei. Meer hierover vind je elders op deze website.

Is Hypnotherapie veilig?

Hypnotherapie is een zeer veilige therapievorm wanneer uitgevoerd door een getrainde en gekwalificeerde hypnotherapeut. Cliënten blijven altijd bewust en in controle tijdens de sessie, en kunnen op elk moment de trance verlaten als ze dat willen. Wanneer jij je dit dus bewust bent wordt het makkelijker om je over te geven aan de ontspanning welke nodig is om het gewenste resultaat te halen.

Wat zijn de voordelen van Hypnotherapie?

De voordelen van hypnotherapie zijn naast het snelle resultaat onder meer:

  • Diepe ontspanning
  • Verlichting van symptomen
  • Bevordering van zelfbewustzijn
  • Het aanpakken van onderliggende oorzaken van problemen
  • Het bevorderen van positieve veranderingen op lange termijn
  • Het kan ook leiden tot verbeterde copingstrategieën en een beter algeheel welzijn


Wil jij weten wat ik voor jou kan doen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met me op. Tijdens de gratis intake vertel ik je graag meer...

Chat openen
Hallo 👋
Ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen. Soms kan het even duren voordat ik reageer omdat ik met een cliënt bezig ben. Maar als jij je vraag stuurt reageer ik zo snel mogelijk