Voor snel en blijvend resultaat…

Adres
Lekstraat 145 Apeldoorn
Bel mij
+31 6 54 63 1969
Stuur mij een e-mail
info@hypnotherapieapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Herken jij bepaalde patronen in je leven die steeds terugkeren, zonder duidelijke oorzaak en heb je daar al alles aan gedaan? Voel je je soms belemmerd door angst, trauma of onverklaarbare emoties en weet je niet meer wat je hier mee aan moet? Regressietherapie biedt de mogelijkheid om deze uitdagingen aan te pakken en diepgewortelde blokkades op te lossen.

Wat is regressietherapie en hoe werkt het?

Regressietherapie is een intensieve vorm van hypnotherapie welke zich richt op het verkennen van het onderbewustzijn en het herbeleven van vroegere ervaringen. Deze herinneringen komen vaak uit je kindertijd of in sommige gevallen zelfs uit vorige levens. Door middel van een diepe hypnose en geleide visualisaties helpt regressietherapie je om de bronnen van je huidige uitdagingen te begrijpen en te veranderen.

Tijdens een regressiesessie word je begeleid naar een ontspannen staat van bewustzijn, vergelijkbaar met meditatie. Vanuit deze staat kun je herinneringen en emoties uit het verleden verkennen, vaak tot aan je vroegste jeugd. Door bewustwording en acceptatie van deze ervaringen, kun je de emotionele lading verminderen en nieuwe perspectieven ontwikkelen.

De voordelen van regressietherapie...

Regressietherapie biedt talloze voordelen voor persoonlijke groei en innerlijke heling. Door het verkennen van vroegere ervaringen, kunnen cliënten:

 

  • Diepgewortelde angsten en trauma’s overwinnen
  • Negatieve gedragspatronen doorbreken
  • Zelfinzicht vergroten en persoonlijke groei stimuleren
  • Emotionele blokkades loslaten en innerlijke rust vinden
  • Verbinding maken met hun diepste kern en levensdoelen ontdekken

Is regressietherapie geschikt voor Jou?

Regressietherapie is geschikt voor iedereen die bereid is om diepgaand naar zichzelf te kijken en open staat voor innerlijke transformatie. In eerste instantie kijken we of hypnotherapie de oplossing bied voor jou vraag, maar als dat niet het geval is, is hypnotherapie de volgende stap. Er zijn hypnotherapeuten die regressiesessies voor ‘fun’ aanbieden. Ik doe dat persoonlijk niet.

Chat openen
Hallo 👋
Ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen. Soms kan het even duren voordat ik reageer omdat ik met een cliënt bezig ben. Maar als jij je vraag stuurt reageer ik zo snel mogelijk