Voor snel en blijvend resultaat…

Adres
Lekstraat 145 Apeldoorn
Bel mij
+31 6 54 63 1969
Stuur mij een e-mail
info@hypnotherapieapeldoorn.com
Openingstijden
Op afspraak

Hypnotherapie is een effectieve behandeling voor het verlichten van de symptomen van PDS. In mijn praktijk help ik cliënten bij het verminderen van de klachten met betrekking tot prikkelbare darmsyndroom (PDS)

Tijdens hypnotherapiesessies leren cliënten ontspanningstechnieken en visualisaties die helpen bij het verminderen van stress en het reguleren van de darmfunctie.

Door middel van gerichte suggesties in een diep ontspannen staat, werken we aan het verminderen van pijn en ongemak, en het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven. Vaak is na de eerste behandeling al duidelijk verschil merkbaar.

Mijn aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt voor elke cliënt, omdat ik geloof dat elk individu uniek is en een eigen benadering nodig heeft om de symptomen te verlichten.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke, adequate en holistische benadering van het beheren van je PDS-symptomen, neem dan vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe hypnotherapie jou kan helpen op je reis naar welzijn en comfort.

Chat openen
Hallo 👋
Ik ben benieuwd waarmee ik je kan helpen. Soms kan het even duren voordat ik reageer omdat ik met een cliënt bezig ben. Maar als jij je vraag stuurt reageer ik zo snel mogelijk